-
בעיות עם ג'וירייד 200
שלום,
הג'וירייד התחיל לעשות לי בעיות בהתנעה. זה התחיל היום שירדתי לאופנוע והסטרטר לא פעל, בנסיעה הלוח הדיגיטאלי נעלם ואז חזר, ומאז הסטרטר לפעמים פועל ולפעמים לא..
האם זה מצבר?
שאלה שנייה- קניתי את האופנוע כשהוא היה 25.2 אלף קילומטר. בעל האופנוע אמר לי שצריך לעשות טיפול ב28 וכך עשיתי (טיפול גדול). עכשיו אני כבר 31.9, האם צריך לעשות עוד טיפול?
אם כן, מה להחליף?
תודה רבה.
-
בס"ד הבעיה היא לא במצבר ידידי יכול להיות שעשו לך קומבינה בחיבורים של המצבר תפתח ותראה זאת עם לא אז כנראה שזה המצבר שלך מזייף אבל עד כמה שאני יודע זה בדוק איזה שהוא בעיה באיזה שהוא חיבור או של הפלוס או של המינוס כנראה שלא שאין בורג ודחפו לך שם איזה שהו חוט שיחזיק אותו תודה ולהתראות (: !
-
יואו איש בוקר , קודם כל כדי שמכונאי יבדוק את האופנוע , כן זה יכול להיות מצבר כדי לבדוק את הברגים של הקטבים של הפלוס והמינוס , כדי לבדוק את הקבל של המינוס של האופנוע ואת החיבור לסטרטר, בנוגע לטיפולים בגוייריד צריך לעשות כל 3000 ק"מ טיפול , ב- 9000 אלף ק"מ זה טיפול גדול , חלק מהטיפולים מכונאי צריך להחליט מה צריך לעשות בנוסף , אין קשר בין תקלות חשמל לבין הטיפול ,
-
הבעיה הייתה כזו - למינוס של המצבר חובר כנראה חוט ברזל שעם הזמן (והבאמפרים) התרופף ועשה סבתוכה עם המגעים.
העניין טופל בטיפול הקטן שעשיתי אתמול, תודה :)